Ervaringen

Een ervaring toevoegen
Mevr.Henny Visser
12-04-2018
Goedemiddag Els, zoals altijd me bestelling weer snel en in goede orde ontvangen. Fijn dat ik bij jou altijd de goede maat glasogen kan krijgen .en de juiste ringen en splitpennen. top . en bedankt voor de attentie onder in me pakje. :-) groetjes en tot de volgende keer . Henny
Elena Polyakova
27-03-2018
Sofortige Lieferung! Ausgezeichnete Qualität! Das ist meine zweite Bestellung. Es ist schön, mit Ihrer Firma zu arbeiten)
H. Dekker
www.vintagedecobears.com
19-11-2017
Hele goede ervaringen met Joelbears. Wordt goed gecommuniceerd en snel geleverd.
Francien
02-05-2017
Het weekend oogjes besteld, en Els belde meteen op, dat alles ingepakt was voor de beurs in Duitsland. Of het goed was dat de oogjes dinsdag verstuurd zouden worden. Wat een service! Ik heb ze zelfs al op dinsdag binnen gekregen. Dank jullie wel voor de goede service.
Jolanda Franken
26-04-2017
Goede service en bovendien met goede bruikbare tips de deur weer uit gelopen.<br />
Dank je Els!
Fia Minderhout
04-03-2017
Snelle verzending, keurig verpakt.
Kom zeker nog eens terug.
Fia
Hennie
11-01-2017
Bestelling snel ontvangen alles zag er goed en verzorgt uit . Ben zeer tevreden dit wordt mijn webwinkel voor mijn materialen . Ook erg aardig contact gehad . Bedankt Hennie
omamar
20-12-2016
heerlijk gewinkeld bij Joel Bear's....

weer nieuwe inspiratie opgedaan en ik ga van 2017 een
'bereleuk' jaar maken.

Ik wens alle bereliefhebbers ook zo'n jaar !
Britta Adrian
22-11-2016
Wie immer eine gute Beratung und schnelle Lieferung!
JoelBears ist mein Lieblingslieferant!
Cristel
17-11-2016
Vandaag mijn pakketje ontvangen en zoals steeds pico bello in orde. Els hartelijk dank voor de voortreffelijke service. Tot de volgende bestelling! Cristel
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7