Ervaringen

Een ervaring toevoegen
Henny Visser
23-11-2018
hoi els , zoals altijd weer super snel me bestelling in huis . goed stevig verpakt dus alle glas oogjes ook in perfecte staat. nog bedankt voor de goede service. (extra oogje) super klantvriendelijk. tot de volgende bestelling maar weer.
fijne dag en groetjes van henny
Joke van Batenburg
11-10-2018
Bravo, wat een service. Ontbrekend item van bestelling per omgaande nagezonden gekregen. Bravo, wat een prima zaak zijn jullie met een fantastische service. Heel veel dank hiervoor en graag tot de volgende keer.
Ben heel blij verder te kunnen door de nazending en al was dit mijn eerste bestelling, het was zeker niet de laatste.
Bedankt en graag tot een volgende keer,
vriendelijke groet,

Joke
Mevr.Henny Visser
12-04-2018
Goedemiddag Els, zoals altijd me bestelling weer snel en in goede orde ontvangen. Fijn dat ik bij jou altijd de goede maat glasogen kan krijgen .en de juiste ringen en splitpennen. top . en bedankt voor de attentie onder in me pakje. :-) groetjes en tot de volgende keer . Henny
Elena Polyakova
27-03-2018
Sofortige Lieferung! Ausgezeichnete Qualität! Das ist meine zweite Bestellung. Es ist schön, mit Ihrer Firma zu arbeiten)
H. Dekker
www.vintagedecobears.com
19-11-2017
Hele goede ervaringen met Joelbears. Wordt goed gecommuniceerd en snel geleverd.
Francien
02-05-2017
Het weekend oogjes besteld, en Els belde meteen op, dat alles ingepakt was voor de beurs in Duitsland. Of het goed was dat de oogjes dinsdag verstuurd zouden worden. Wat een service! Ik heb ze zelfs al op dinsdag binnen gekregen. Dank jullie wel voor de goede service.
Jolanda Franken
26-04-2017
Goede service en bovendien met goede bruikbare tips de deur weer uit gelopen.<br />
Dank je Els!
Fia Minderhout
04-03-2017
Snelle verzending, keurig verpakt.
Kom zeker nog eens terug.
Fia
Hennie
11-01-2017
Bestelling snel ontvangen alles zag er goed en verzorgt uit . Ben zeer tevreden dit wordt mijn webwinkel voor mijn materialen . Ook erg aardig contact gehad . Bedankt Hennie
omamar
20-12-2016
heerlijk gewinkeld bij Joel Bear's....

weer nieuwe inspiratie opgedaan en ik ga van 2017 een
'bereleuk' jaar maken.

Ik wens alle bereliefhebbers ook zo'n jaar !
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7