Ervaringen

Een ervaring toevoegen
Emy Both
Joèl Bears
01-10-2019
Supertevreden met service en spulletjes, zowel op de site als beurs. Altijd snelle en vriendelijke afhandeling. En zelfs als DHL het even laat afweten, een zorgvuldige opvolging. Beregoed dus. Tot de volgende keer, bedankt weer!
H.H.A van der Hoeven
19-06-2019
Had Barbie standaards besteld en die waren snel in huis. Bedankt voor de snelle levering en voor het netjes bezorgen, want het zat goed verpakt in een stevige doos.
Met vriendelijke groeten
H.H.A van der Hoeven
Verena
28-02-2019
Alles super....
Toller Kontakt, 1 A Ware, sehr schneller Versand
wilma langeslag
15-02-2019
Zeer vriendelijk .Mooie spullen .Wat wil je nog meer
Henny Visser
23-11-2018
hoi els , zoals altijd weer super snel me bestelling in huis . goed stevig verpakt dus alle glas oogjes ook in perfecte staat. nog bedankt voor de goede service. (extra oogje) super klantvriendelijk. tot de volgende bestelling maar weer.
fijne dag en groetjes van henny
Joke van Batenburg
11-10-2018
Bravo, wat een service. Ontbrekend item van bestelling per omgaande nagezonden gekregen. Bravo, wat een prima zaak zijn jullie met een fantastische service. Heel veel dank hiervoor en graag tot de volgende keer.
Ben heel blij verder te kunnen door de nazending en al was dit mijn eerste bestelling, het was zeker niet de laatste.
Bedankt en graag tot een volgende keer,
vriendelijke groet,

Joke
Mevr.Henny Visser
12-04-2018
Goedemiddag Els, zoals altijd me bestelling weer snel en in goede orde ontvangen. Fijn dat ik bij jou altijd de goede maat glasogen kan krijgen .en de juiste ringen en splitpennen. top . en bedankt voor de attentie onder in me pakje. :-) groetjes en tot de volgende keer . Henny
Elena Polyakova
27-03-2018
Sofortige Lieferung! Ausgezeichnete Qualität! Das ist meine zweite Bestellung. Es ist schön, mit Ihrer Firma zu arbeiten)
H. Dekker
www.vintagedecobears.com
19-11-2017
Hele goede ervaringen met Joelbears. Wordt goed gecommuniceerd en snel geleverd.
Francien
02-05-2017
Het weekend oogjes besteld, en Els belde meteen op, dat alles ingepakt was voor de beurs in Duitsland. Of het goed was dat de oogjes dinsdag verstuurd zouden worden. Wat een service! Ik heb ze zelfs al op dinsdag binnen gekregen. Dank jullie wel voor de goede service.
Pagina: 1 2 3 4 5 6 7